Ihmiset

makke.jpg

MAKKE LEPPÄNEN

MINDSET COACH
Liiketoimintajohtaja & perustajaosakas, Mindset Academy Oy


Makke on Suomen johtavia asiantuntijoita valmentavan psykologian alalla. Hän on ihmisten motivoinnin ja organisaation mindsetin ja asenteen johtamisen asiantuntija.
 
Viidentoista vuoden aikana hän on kerännyt kokemusta organisaation mindset strategian implementoinnista., johtoryhmien kehittämisestä sekä esimiestyön arjesta, tiimien ja työyhteisöjen valmentamisesta. Hän on kiitetty uusien näkökulmien herättelijä ja yhteisen oppimisen vauhdittaja. Makke tekee myös maajoukkuetason urheilijoiden sekä joukkueiden mentaalivalmennusta.
 
Makke on kirjoittanut ihmisten ja organisaatioiden mindsetin ja asenteen kehittämiseen liittyviä kirjoja, mm. Ilona Rauhalan kanssa Talentumin v. 2012 julkaiseman kirjan ‘Johda ihmistä – Psykologiaa johtajille’. Lisäksi hän on kirjoittanut v. 2013 Ilona Rauhalan ja Annamari Heikkilän kanssa kirjan ’Pääasia – Organisaation psykologinen pääoma’. sekä ’Mieli rantakuntoon – johtajien mentaalivalmennus (2016) yhdessä Ilona Rauhalan kanssa.

Makken löydät näistä kanavista:
Twitter
LinkedIn

marc.jpg

MARC SILES

MINDSET STRATEGISTI
Kansainvälisen liiketoiminnan johtaja & perustajaosakas, Mindset Academy Oy
COO & mindset liberator, INNEOX Liberators


Marc on valmentanut esimiehiä ja ylintä johtoa, tiimejä ja yksilöitä ympäri maapallon (USA, Kanada, Aasia ja Eurooppa). Marc on keskittynyt työssään läpimurtoideoiden ja innovaatioiden edesauttamiseen sekä strategiseen mindsetin kehittämiseen. Lisäksi hänen huomionsa kohteena on pitkään ollut yksilöiden henkilökohtainen kasvu. 

Häntä kiehtovat haasteet, joita kukaan ei ole vielä aiemmin kyennyt ratkaisemaan. Marc syttyy sitäkin enemmän, mitä haastavammasta kulttuurin ja käyttäytymisen muutoksesta on kysymys. Näihin haasteisiin hän käy käsiksi vahvalla ihmiskeskeisellä otteellaan. Marc on työssään erittäin kunnianhimoinen.

Marc on syntyjään Espanjalainen ja hän on asunut sekä työskennellyt asemapaikkanaan Suomi, Espanja, Italia ja Ruotsi.

Työkokemusta Marc on kerryttänyt vastuullisissa johtamispositioissa 12 vuotta rahoitusalalla sekä muissa tehtävissä mm. markkinoinnin ja myynnin saralla. Lisäksi hän ollut perustamassa useita yrityksiä monille eri toimialoille ja konsultoinut sekä mentoroinut monia start-up yrityksiä näiden kasvupoluilla.

Marcin löydät näistä kanavista:
Twitter
LinkedIn

Jukka.jpg

JUKKA SUNDBERG

MINDSET COACH
Toimitusjohtaja & perustajaosakas,
Mindset Academy Oy


Jukka on kokenut valmennusalan ammattilainen, joka on auttanut päätyönään ihmisiä ja organisaatioita kehittymään jo yli 10 vuoden ajan. Jukan työn fokus on kaikki nämä vuodet ollut uusien menestysreseptien löytäminen ja mentaalisten strategioiden toteuttamisessa yhdessä asiakasorganisaatioiden kanssa.

Jukan historia ihmisten valmentamisen saralla ulottuu aina 90-luvun puoliväliin oman oman urheilu-uran ja valmennusroolin pyörteisiin. Tämän  jälkeen hänen intohimonaan on ollut saada yksilöiden ja yhteisöjen ajattelun liike kohdilleen. Viimeiset vuodet erityishuomiota ovat jukan osalta saaneet organisaatiokulttuurit ja asiakaskokemus sekä niiden vaatima mindsetin muutos.

Jukalla kehittämisen ytimessä on aina ajattelutavat ja mindset – ilman niiden tarkastelua kehittäminen on usein vain päälle liimattua. Jukan vahvuutena onkin käyttäytymisen ja mindsetin tarkastelu strategisesta tasosta aina arkitason päivittäiseen työhön.

Jukan löydät näistä kanavista:
Twitter
LinkedIn